PhiBrows Microblading – Kosmetisk pigmentering av ögonbryn


Denna behandling är till för alla som vill återställa sina ögonbryns form och fyllighet, men fortfarande vill ha naturligt snygga ögonbryn. Före och efterbilder finns på Instagram hosdunderochbook Mer information om denna behandling finns under PhiBrows Microblading.

Nu har jag öppnat upp fler tider för PhiBrows Microblading. Då jag avsätter mycket tid för denna behandling, så går den endast att boka via telefon. Det är endast vissa dagar och tider som jag avsätter för denna behandling, detta för att jag även vill hinna med att ta hand om alla mina andra kunder som vill boka övriga behandlingar hos mig. Hoppas ni har förståelse för detta. Varmt välkommen att boka via telefon 0910-776686, går bra att lämna ett meddelande om jag inte har möjlighet att svara, så återkommer jag så snart jag kan.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>