PhiBrows Microblading – Kosmetisk pigmentering av ögonbryn


Denna behandling är till för alla som vill återställa sina ögonbryns form och fyllighet, men fortfarande vill ha naturligt snygga ögonbryn. Före och efterbilder finns på Instagram hosdunderochbook. Mer information om denna behandling finns under fliken PhiBrows Microblading.

Tänk på att läsa igenom all information under fliken PhiBrows Microblading innan du bokar din tid. Eventuella frågor mailas till info@vilahudvard.se eller ring 0910-776686. Boka även in ditt återbesök efter 4v, så du hinner få det kostnadsfritt inom 60 dagar.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>