ANSIKTE

Vi erbjuder ett flertal olika ansiktsbehandlingar där vi som alltid fokuserar på total närvaro, noggrannhet och resultat. Välj mellan våra ansiktsbehandlingar eller om du vill forma och färga dina bryn och fransar.

Det bästa resultatet uppnår man genom att göra ansiktsbehandling regelbundet, gärna med ca 6-8 veckor mellan behandlingarna.

ANSIKTSBEHANDLING 90MIN – 1090 kr
Ansiktet rengörs och peelas och brynen formas. Huden värms upp och därefter utförs portömning. En mask appliceras och du får en skön ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med serum samt kräm.

ANSIKTSBEHANDLING 75MIN – 990 kr
Ansiktet rengörs och peelas och brynen formas. Huden värms upp och därefter utförs portömning. En mask appliceras och behandlingen avslutas med serum samt kräm.

ANSIKTSBEHANDLING 60MIN – 790 kr
Ansiktet rengörs och peels och brynen formas. En mask appliceras. Du får en skön ansiktsmassage och behandlingen avslutas med serum samt kräm.

Vid färgning av fransar och bryn i ansiktsbehandling är kostnaden 200kr för fransar och 100kr för bryn.
Rygg & nackmassage 20min i ansiktsbehandling 300kr

BOOKS FAVORIT 45MIN – 790 KR
En avancerad intensivpeeling som kan göras en gång i månaden. Den motverkar ålderstecken och ger märkbart resultat. Intensiv exfoliering gör att huden ser fylligare ut, ger lyster och släthet.

POWERLITE MICRONEEDLING SYSTEM 90MIN – EFFEKTIV HUDFÖRYNGRING – 2500KR MicroNeedling är en behandling för åldrad och solskadad hud, ärr, linjer och rynkor. Den passar alla hudtyper och hudfärger och kan göras året om. Powerlite MicroNeedling System är medicinskt CE-märkt och FDA-godkänd, för en säker behandling.

DEPILAR SYSTEM – PERMANENT HÅRBORTTAGNING – FRÅN 500KR
Depilar system är en produkt som reducerar återväxten av hår. Depilar system används efter vaxbehandling eller annan metod som avlägsnar håret med roten och lämnar follikeln tom. Depilar System fungerar oavsett hudtyp och hudfärg, både på ljusa och mörka hårstrån.

BRYNPLOCK
250Kr

BRYNFÄRG
250Kr

BRYNPLOCK OCH BRYNFÄRG
350Kr

FRANSFÄRG
350Kr

FRANSFÄRG OCH BRYNPLOCK
400Kr

FRANS-OCH BRYNFÄRG SAMT BRYNPLOCK
450Kr

FRANSBÖJNING
650Kr