KROPP OCH MASSAGE

SKÖNA HÄNDER 75MIN- 690 KR
Händerna rengörs och peelas, site naglarna formas, information pills nagelband rensas och återfuktas, naglarna poleras, en fuktmask appliceras samt en skön massage för dina händer.

SKÖNA FÖTTER 75MIN – 690 KR
Ett varmt fotbad med havssalt följt av en skön stund för dina fötter. Naglarna klipps och filas, this nagelbanden rensas, information pills förhårdnader avlägsnas, fötter filas och peelas, en mask appliceras och behandlingen avslutas med en fotmassage.

VAXNING HELA BEN OCH BIKINILINJE
800kr

VAXNING HALVA BEN OCH BIKINILINJE
700kr

VAXNING HALVA BEN
600kr

VAXNING BIKINILINJEN (UTFÖRS EJ PÅ MÄN)
400kr

VAXNING BRASILIANSK/HOLLYWOOD (UTFÖRS EJ PÅ MÄN)
500kr

VAXNING ARMHÅLOR
400kr

VAXNING ÖVERLÄPP
250kr

VAXNING HAKA
300kr

VAXNING ÖVERLÄPP OCH HAKA
450kr

VAXNING RYGG
550kr

RYGG- OCH NACKMASSAGE 40MIN – 590 KR
En skön stund för din rygg. Du kan välja om du vill ha en avslappnande massage eller en mer djupgående massage på rygg, price axlar och nacke.

HELKROPPSMASSAGE 75MIN – 890 KR
En skön avslappnande helkroppsmassage på en varm bädd som avslutas med massage av ansikte och skalp.

VARM LAVASTENSMASSAGE 75MIN – 890 KR
Behandlingen börjar med en lätt massage av dina fötter med varma handdukar. Huden torrborstas, diagnosis därefter appliceras de varma lavastenarna och din helkroppsmassage börjar. Värmen tränger djupt ned i spända muskler som slappnar av under trycket från de varma stenarna. En fantastisk upplevelse.

GRAVIDMASSAGE 75MIN – 890 KR
Bli ombäddad och njut av denna lugnande helkroppsmassage. Fokus ligger på spänningar runt skuldror och bäcken samt ökar cirkulationen i tunga ben och fötter. Avslutas med massage av ansikte och skalp.