OM OSS

Marlene Dunder
Auktoriserad Hudterapeut
Certifierad PhiBrows Artist

Efter mer än 20 års erfarenhet som både anställd och entreprenör så har jag varit med om en enormt lärorik resa! Och det bästa av allt är att det bara blir roligare och roligare för varje år som går. Mycket tack vare alla underbara kunder, som gör det möjligt för mig att arbeta med det jag älskar och brinner för. Stort tack till er alla!

Resultat, noggrannhet och total närvaro är för mig en självklarhet i mitt yrke. Jag har arbetat som Hudterapeut på ett flertal salonger runt om i Sverige och 2004 fick jag erbjudandet att köpa upp Aroma Hudvård. Ett företag som då funnits nio år i Skellefteå. Jag flyttade till nya lokaler och bytte företagsnamn till Vila Hudvård. Sommaren 2012 flyttade jag in mitt företag hos Salong Erica Book. Känns fantastiskt roligt och spännande med en helt ny bransch att lära sig.

Kiki Markstedt
Auktoriserad Hudterapeut, Certifierad Fransstylist samt Makeupartist
Jag brinner för hälsa och skönhet och får utlopp för min kreativitet i möten med människor. Så att ge dig bästa tänkbara behandling och massor med positiv energi är en självklarhet för mig. Jag har 7 års erfarenhet i yrket, är ansluten till SHR och har en internationell examen från Cidesco.