FRANSFÖRLÄNGNING

Behandlingen tar ca 2 timmar och ett återbesök var 3:e vecka rekommenderas. Resultatet blir vackra ögonfransar som framhäver dina ögon och du känner dig färdig för dagen redan när du stiger upp på morgonen!
Den naturliga fransens livslängd är ca 8 veckor. När en frans är mogen att ramla av följer din fransextenskon med.
Alla dina fransar befinner sig i olika växtfaser och du får i samma takt som du tapper fransar, nya fransar att fylla på.
Efter ca 2-4 veckor kommer du märka att du har tappat en del fransar/knippen, det är då dags för ett återbesök. Vi tappar ca 30st egna fransar under en 3 veckors period.

SINGELFRANSAR/FLATLASHES NYTT SET 120MIN 1400 KR

SINGELFRANSAR ÅTERBESÖK 60MIN 650 KR
40% av fransarna måste finnas kvar, annars räknas det som ett nytt set.

VOLYMFRANSAR NYTT SET 120MIN 1600 KR

VOLYMFRANSAR ÅTERBESÖK 60MIN 800 KR
40% av fransarna måste finnas kvar, annars räknas det som ett nytt set.

BORTTAGNING AV FRANSAR 15MIN 200 KR

HUR DET GÅR TILL
En diplomerad ögonfransspecialist sätter på fransar på dina egna ögonfransar, så att varje öga får ca 60-150st nya,
ännu fler vid volymfransar då knippen på 2-6 fransar sätts på var och en av dina naturliga fransar, för en fylligare lock. Det ger en mycket fin effekt!
Fransarna är av silke och sätts fast med ett mycket starkt allergitestat lim. För att skydda de undre fransarna sätts silikonplatta/tejp på dem. Hela behandlingen tar ca 2 timmar vid ett nytt set och 1 timme vid ett återbesök.

SKÖTSELRÅD
Ha ej ögonmakeup 12 timmar innan behandlingen eller någon fet oljebaserad kräm på ögonen. Du ska inte göra fransförlängning om du har eller har hft en infektion i ögonen under de närmsta 3 veckorna.
Efter behandlingen vänta 24 timmar med att blöta fransarna och bada inte på 48 timmar. Detta för att limmet ska härda tillräckligt. Gnugga ej ögonen och använd ingen kräm på ögonfransarna. För bästa resultat på din förlängning rekommenderas återbesök för en påfyllning var 3:e vecka. Du ska inte försöka ta bort fransarna själv, det silter på dina egna fransar och kan göra väldigt ont. Det krävs en speciell remover för detta.